20 Şubat 2015 Cuma

KADINLARI NASIL BAŞTAN ÇIKARTIRIM?

KADINLAR NASIL BAŞTAN ÇIKARILIR?

Ve sevgili erkekler,
Kendine güvenenler,
Öz güveni tavan yapmışlar.

Hayatınızdaki en zor seçimlerden birisidir bu konu. Bir kadın baştan çıkartmak için ne yapmak gerekiyor? Bir kadın nasıl baştan çıkartılır? Çok kolay olduğunu düşünüyorsunuz. Evet aslında öyle gözüküyor. Aklınızı kullanmanız gerekiyor, en ince ayrıntısına kadar.
Kadınları baştan çıkartmak düşünüldüğü kadar kolay olmayabiliyor. Çeşit çeşit kadın var. Uyumlusu var, zor kadını var, agresif olan var, kolay lokma var. Bizim amiyane tabirlerle andığımız bu tipleri nasıl baştan çıkartabiliriz.

Bir kadın bir erkeği kur yaparak çok kolay baştan çıkartabilir. Kendisine aşık edebilir, limitsiz bir kredi kartına sahip olabilir, istediği her şeyi elde edebilir. Oyunu kuralına göre oynar ve zekasını kullanır. O zaman bizde zekamızı kullanmayız. Ne dersiniz?

Farklı olun. Herkesin yaptığı sıradan fikirleri, organizasyonları unutun. Karşınızdaki kadın nelerden hoşlanıyor? Öncelikle bunu bilmemiz gerekiyor ki! O zaman çok güzel  romantik bir plan yapabilirsiniz.  Mutlaka farklı olun, sıradan olmayın.

Kadınların parfüm kokularına karşı inanılmaz bir hassasiyeti vardır. Kullandığınız parfüm karşınızdaki bayanı etkilerse, baştan çıkartmanız kolay olacaktır. Hatta seçme şansınız var, parfümü beraber seçin. Kendiniz seçecekseniz, bir bayan arkadaşınızdan destek almanızı tavsiye ederim.

Her erkek, ilk tanıştığı bayanı öpmeye yada dokunmaya çalışır. Siz bu konuda centilmenlik yapın. Eve ilk bıraktığınız akşam onu öpmeyin. Hatta 2. ve 3. günde öpmeyin. Bu onu düşündürecek ve size daha yakın olmasını sağlayacaktır. Hatta sadece yanağından öpün ve çekilin. Ertesi gün ise koklayarak öpün onu ama öpüşmek yok. Koklayarak öpen erkekler, kadınlar için bir nimettir. Benden size söylemesi.

Kadınlar, erkek arkadaşlarıyla birlikte yemek yapma fikrine bayılırlar. Ama bu sefer yemeği siz hazırlayın ve o da sizi incelesin. Yemek yaparak, masayı hazırlayarak, inanılmaz çekici görüneceğiniz konusunda size garanti verebiliriz. Karşınızdaki kadın, içten içe sizi arzuluyor, buna emin olun.

Bazen hiç konuşmadan, karşınızdaki bayanı izleyin. Yüzüne dudaklarına, mimiklerine ve en önemlisi gözlerinin içine bakın. Neden kendisini izlediğini soracaktır. Yüzünün her biçimini hafızanıza kazımak istediğinizi söyleyin. Çok romantiksiniz.

Bir kadına sarılın. Sarıldığınızda kulak memesinin altından koklayın, içinize çekerek. Bu onu çıldırtacak ve istemeden de olsa baştan çıkaracaktır.

Başka bir kadından yanlışlıkla gelmiş olan özlem dolu mesajı, onun yazıp yazmadığını sorun. A sen değil miydin? Diyerek birde şaşırın. Karşınızdaki diğer kadını kıskanacak ve sizi daha çekici bulacaktır.

Ona doğru eğilin ve cümlelerinizi sessizce söyleyin Size neden bunu yaptığınızı soracaktır. Senin özel olduğunu bilmesinler, seni kıskanırım deyiverin. Bu onu çıldırtacaktır.

İş yerine ona haber vermeden, elinizde bir hediye paketi ile gidin. İçinde çikolata olabilir ya da en sevdiği bir elbise. Ama kutu kapalı olduğu için onu göremeyecektir. Ve merak edecektir. Masasına bırakıp, heyecanla akşamın olmasını bekliyorum, seni görebilmek için diyerek, iş yerinden çıkın. Eğer iş yerine gidecek vaktiniz yoksa, hediyenizi kargo ile gönderin ve kendisine de bir mesaj atın. Çevresindeki bayanlar, onun ne kadar şanslı olduğunu düşündüklerini söyleyecek, o da sizi içten içe kıskanacaktır.

Siz doğal olun, kendiniz olun ve karşınızdaki bayanı anlayın. Kadınlar anlaşılamadıklarını söyler. Siz ise onu anlıyorsanız, sizden vazgeçmek istemeyecektir.
Kadınlar sürprizleri sever. Nasıl, ne zaman ya da sürprizin ne olduğu önemli değildir. Önemli olan düşünülmüş ve yapılmış olmasıdır.

Siz siz olun, zekanızla kadınları baştan çıkartın. Hepsi aynı değildir dikkat edin faka basmayın.

Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder