7 Aralık 2013 Cumartesi

Sevgiliye Güzel Sözler

Sevgiliye Güzel Sözler ve Sevgiliye Edilen İltifatlar

sevgiliye güzel sözler
Sevgiliye güzel sözler söylemek ve ona değer verdiğimizi göstermek ilişkide olduğumuz kızın oldukça hoşuna gidecek ve onu bize daha çok bağlayacak bir davranıştır.

Her kadın çekici bulduğu, etkilendiği ve bir ilişki içine girdiği erkeğin ağzından güzel sözler duymak ister.

Bu nedenle sevgiliye güzel sözler söylemek oldukça büyük önem arz etmektedir.

Çünkü sevgiliye güzel sözler tıpkı ilaçlar gibidir, yaralı kadınların yaraları güzel sözlerle kapanır, mutsuz kadınlar güzel sözler İle mutlu olur.

Fakat bildiğiniz gibi ilaçların fazlası insanları hastalandırır ve rahatsız eder. İşte tıpkı ilaçlarda olduğu gibi sevgiliye söylenecek güzel sözler de iyi ayarlanmalıdır. 

O dozajı hiç bir zaman aşmamalıyız. Çünkü kadınlar için faydalı bir ilaç olan güzel sözlerin de fazlası anlamını yitirir ve değersizleşir.



Her kadının egosu okşanmak ister ve siz de o egoyu okşamasını iyi bilmelisiniz. 

O egoyu tıpkı minicik bir kedinin başını sever gibi okşamalısınız çok yumuşak olmalısınız ve okşamayı abartmamalısınız. 

Şunu unutmamalısınız ki, kadınlar egolarını okşayan erkeklerin yanında olmaktan mutluluk duyar.

Fakat egosunu okşayacak kişinin etkilendikleri erkek olmasını isterler. Sıradan, umursamadığı bir erkek tarafından egosunun okşanması kadın için bir anlam ifade etmez.

Bir ilişkiyi başlatma aşamasındayken ya da ilişkimiz başlamışken kıza yeri geldiğinde hoş ve güzel sözler söylemeyi unutmamalıyız çünkü her kadının güzel sözlere ihtiyacı vardır. Burada önemli olan şeyse kıza bu güzel sözleri kimin söylediğidir. 

Yani siz kızın etkilendiği, arzuladığı erkekseniz onu sözlerinizle yüceltmeniz size daha çok bağlanmasını sağlayacaktır.


Fakat sevgiliye güzel sözler söylerken, neredeyse tüm erkeklerin yaptığı gibi klişe iltifatlar kullanmamalıyız. 

Tutup da kıza "Tıpkı güneş gibisin ışık saçıyorsun" demeyin. İltifat konusunda yaratıcı olun ve fiziksel görünüşünden çok kızın karakter özelliklerine iltifat edin.

Çünkü kadınlar fiziksel özelliklerine her zaman iltifat alır. Fakat ona "Gördüğüm en özgüvenli ve cesur kızsın." Diyecek erkek sayısı çok azdır. İşte siz de bu parmakla gösterilecek erkeklerden olun.

Erkeklerin çoğu kıza o kadar çok iltifat eder ki bir süre sonra sevgilisine söylediği güzel sözlerin ve ettiği iltifatların kız için hiçbir anlamı kalmaz.


Şimdi de sevgiliye güzel sözler söylerken dikkat etmemiz gereken en önemli faktörden bahsetmek istiyorum.

Söylediğimiz güzel sözün ve iltifatın kızı müthiş derecede etkilemesini nasıl sağlarız?

Güzel bir sözün ve iltifatın kızın üzerinde güçlü bir etki yaratmasını istiyorsanız sesinizi ve cümle vurgularınızı çok iyi ayarlamalısınız. 

Çünkü söylenen bir sözü anlamlı kılan beden diliniz, sesinizle o cümleye yapacağınız vurgu ve o cümleye katacağınız duygudur.

İçinizden gelen o iltifatı öyle karizmatik bir ses tonuyla, öyle samimi bir şekilde söyleyin ki kız söylediğiniz güzel sözü iliklerine kadar hissetsin ve sizden müthiş derecede etkilensin.

Kıza iltifat ederken öncelikle söylediğiniz cümleyi siz kendi kalbinizin derinliklerinde hissedin, siz hissedin ki kız da bunu hissetsin. 

Zaten siz söylediğiniz şeyi yüreğinizde,  iliklerinizde hissettiğinizde, sesiniz ve konuşma tarzınız otomatik olarak kızda hissettirmek istediğiniz duyguyu yansıtacaktır.

"Parfümün başımı döndürüyor." gibi bir iltifatı öyle bir ses tonuyla, öyle bir duyguyla söylemeliyiz ki kız içimizdeki sevgiyi ve aynı zamanda da şehveti hissetmeli.

Sevgiliye güzel sözler söylerken kızda birden fazla duygu uyandırmak her zaman için daha etkilidir.

Diyeceğim o ki sevgiliye söylenecek güzel sözler ve iltifatlar ilişkinin güzel bir şekilde yürümesi için oldukça önemlidir. 


Kızın egosunu okşayın, ona iltifat edin ve sevgiliye güzel sözler söyleyin.

Sevgilini Sonsuza Kadar Sana Bağlayacak Kitap Tavsiyesi:

Sana harika bir kitap tavsiye etmek istiyorum. Kadınların kalbini nasıl fethedebileceğini öğreten kitabın ismi: Sihirli Sohbet


 Kızla Tanışma Eğitim Seti



Benzer Konular:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder