29 Mart 2014 Cumartesi

Kadınları Etkileme Sürecinde Kadın Avcısı Kitabı

Kadınları Etkileme Sürecinde Başarısızlık Nedenleri

Kadın Avcısı Kitabı Nedir
"Kadınları etkileme" sürecinde erkeklerin başarısızlığa uğramasının birçok nedeni vardır. Bunun en büyük nedeni çekici bir erkek olmayı ve kadınları etkileme sürecinin nasıl işlediğini bilmiyor olmalarıdır.

Bir kızı aşık etmek, onun kalbini fethetmek istiyorsan karizmatik erkek olma sırlarını ve kadınları etkileme taktiklerini biliyor olmalısın.
 Karambole bir şekilde kızı etkilemeye çalışırsan büyük ihtimalle ters tepecektir. Çünkü yanlış hamlelerle kendi topuğuna sıkmış olacaksın.

Kadınlar karizmatik, nerede ne yapması nasıl davranması gerektiğini bilen, özgüvenli, kendine değer veren, kadına iltifat edeceği ve ona kızacağı zamanı bilen erkeklerle birlikte olmak ister. Kadınların aklını başından alan bir erkek olmak istiyorsan önünde uzun bir gelişim süreci seni bekliyor.

Bu süreçte yanında bir rehber olması senin 100 kat daha hızlı ilerlemeni sağlayacaktır. Tam da bu noktada kadın avcısı kitabı devreye giriyor.

Kadın Avcısı Kitabı Nedir?

Kadınları etkileme yolunda sana rehberlik edecek harika bir kitap piyasaya çıktı. İsmi oldukça iddialı. Aslında dışarıdan bakıldığında kötü çocuk olmayı öğreten bir kitapmış gibi duruyor. Aslında kadın avcısı olmayı değil, kadınları mutlu eden, onlara güzel anlar ve duygular yaşatabilen bir erkek olmayı öğretiyor.

Şimdiye kadar çıkan kitapların çoğunda yüzeysel ve genellikle işe yaramayan bilgiler veriliyordu. Artık işe yaramayan, garip taktiklerle kızları tavlamaya çalışmaya son. Hayatının aşkını elde etmek ve harika bir ilişkiye adım atmak için ihtiyacın olan tüm bilgilerin sıkıştırılıp bir hapın içine koyulduğunu düşün. İşte o hap Kadın Avcısı kitabı.

Kadın Avcısı Kitabının Felsefesi

Kadın avcısı kitabı kız tavlama ve onlarla birlikte olma taktikleri içeriyor. Evet bunları içeriyor ama kitabın esas felsefesi aşk erkeği olmak. Yani insanlara kadınları mutlu edebilen, onların hayatlarına güzel şeyler katabilen bir erkek olmayı öğretmek. Kitabın yazarı, kadınların oldukça değerli olduğunu ve onları mutlu edebilen erkeklerle ilişkiler kurmaları gerektiğini düşünüyor.

Kadın avcısı kitabının yazarı Mike diyor ki:

"Kadınlar erkeğine eş olur. Çocuklarına anne olur. Evi çekip çeviren sevgi dolu kucak olur. Gülümsemesiyle evde güneş açtıran kaynak olur. Kadın demek hayat demektir. Erkeğin nasıl bir hayat yaşadığını gösteren yanındaki kadındır. Kaliteli bir kadınla birlikte değilsen kalitesiz bir hayat yaşıyorsun demektir."

Kadınları etkileme ve karizmatik bir erkek olma sırlarını öğrenip ilişkilerdeki başarını 100 kat arttırmak için;

İşte sana Kadın Avcısı...

Ayrıca Kadın Avcısından sonra çıkan her açıdan mükemmel bir içerikle donatılmış Kızla Tanışma Eğitim Setini de incelemeni tavsiye ederim.

Benzer Konular:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder