5 Aralık 2013 Perşembe

Kadınları Etkilemek İçin 10 Çekicilik Sırrı

kadınları etkileme sırları

Kadınları Etkilemek İçin 10 Çekicilik Sırrı

Kadınlar, etkileme konusunda erkeklere göre çok daha başarılılar ve erkeklerden çok daha fazla şey biliyorlar, öncelikle bu gerçeği kabullenmeliyiz.

Fakat bunun için üzülmemelisiniz çünkü bu erkeklerin hatası değil. Kadınlar küçük yaştan beri yıllardır kendilerini insanlara fark ettirmek ve dikkat çekmek için pratik yapıyor.

Kadınlar hoşlandıkları erkekleri elde etme konusunda oldukça tecrübe sahibi. Başka bir deyişle kadınlar sosyal çevreye ilk girdiklerinde bile kendilerini, etkileme konusunda antrenman yapabilecekleri bir ortamın içinde buluyor.

KADINLAR ETKİLEME SIRLARINI BİLİYOR!

Fakat komik olan şey ise şu ki:  etkileme dediğimiz olay kadınlar için de erkekler için de çok önemli ve kadınların bu sırları çok erken yaşta öğrenmesi etkileme konusunda sizden daha iyi olacakları anlamına gelmiyor.

Aslında bu sırları erkekler de öğrenebiliyor ve kadınları etkileme konusunda harika sonuçlar elde edebiliyor.

Peki bu sırlar nelerdir?

Sır 1: Ne İstediğinizi İyi Bilin

Bir çok erkek istediği kadına sahip olma konusunda sıkıntı çekmektedir.  Çünkü kadınların çevresinde bir sürü erkek dolanır ve bu sebeple de kadınlar sevgili olacakları erkeği seçme konusunda oldukça seçici davranırlar.

Eğer siz bir kadında ne aradığınızı gerçekten bilirseniz kadınların sevgili olmak isteyeceği bir adam olmakla kalmayıp aynı zamanda da çok güçlü bir konuma sahip olursunuz.

Kadına ona muhtaç olmadığınızı, çaresiz bir konumda bulunmadığınızı göstermiş olursunuz ve bu her zaman çekicidir. Çünkü gerçekten ne istediğinizi bildiğiniz zaman seçen konumda olan siz olursunuz ve kadının hareketlerini siz yargılarsınız.

Kadın sizin davranışlarınızı yargılamaya bile çekinir çünkü ne istediğini bilen, güçlü konumda olan taraf sizsiniz ve kadına büyük bir çekicilik enerjisi yayıyorsunuz. 

Sizin kadını ikna etmeye çalışmanıza gerek yok, ikna edilmesi gereken taraf sizsiniz, bu inancı ruhunuzda hissetmelisiniz. Çünkü siz bunu hissederseniz emin olun kadının da tepkileri bu yönde olur.

Sır 2: Ödül Olan Taraf Siz Olun

Ödül olan taraf kavramı, çevredekilere göre daha yüksek bir konumda olmak ve daha fazla sosyal değere sahip olmak anlamına gelir. Kadınlar sizi istiyor çünkü siz çekici bir erkeksiniz ve sizi etkilemeye çalışmak kadınların görevi.

Tabi ki bunun gerçekleşmesi için kendi içinizde kendinize  çok fazla değer veriyor, kendinizi ödül olarak görüyor ve buna gerçekten yürekten inanıyor olmanız gerekli.

Başkaları tarafından ikna edilmeye gerçekten değeceğinize inanmalı ve bu inancı hareketleriniz ve tavırlarınızla desteklemelisiniz.

Kadınların çevresinde onları etkilemeye çalışan bir sürü erkek var fakat kadınların etkilemek isteyeceği erkek sayısı çok çok az.

İşte yapmanız gereken şey kadınların etkilemek isteyeceği bir erkek olmak.

Sır 3:  Etkilemek İçin Giyinin

Kadınlar dış görünüşlerine aşırı derece de dikkat eder. Bu sebeple de hemen her kadın bir şekilde erkeklerin dikkatini çekmeyi başarır. Kadınlar giydikleri kıyafetlerin erkeklerin dikkatini çekmede etkili olduğunun farkındadır.

Modayı düzenli takip eden, kıyafetlerini modaya uydurmaya çalışan taraf hep kadınlardır ve bu yüzden de kadınlar erkeklerin nasıl giyindiğine oldukça dikkat eder.

Kendi dış görünüşünü nasıl geliştirebileceğini bilen ve iyi görünen bir erkek, sadece iyi görünmekle kalmayıp kadınlar tarafından oldukça ilgi görecek.

Sır 4: Fantastik Bir Kokuya Sahip Olun

Erkeklerin oldukça büyük bir kısmı koku duyusunun etkilemede önemli olduğunu reddeder. 

Parfümlerine özen göstermezler veya tıraştan sonra hoş bir tıraş losyonu kullanmazlar. Fakat kadınlar, bir erkeği etkilemek için erkeğin tüm duyularına hitap etmek gerektiğinin farkındadır.

Şimdiye kadar karşılaştığınız kadınların sıktığı ve o an sizi baştan çıkaran, vahşileştiren parfümleri düşündüğünüzde kokunun ne kadar önemli olduğuna siz de ikna olacaksınız.

Eğer hoş bir koku kullanırsanız, çevrenizde kokunuzu alan kadınlar sizi merak edecek ve size daha yakın olmaya çalışacak.

Sır 5: İlginç Olun

Bütün bu bahsettiğimiz, kadını etkilemek için önemli olan fiziksel özelliklere sahip olsanız bile çoğu zaman yetersiz kalabilirsiniz ve burada başka bir özelliğe ihtiyacınız olabilir.

Kadınları etkilemek için gerekli olan nedir?        

İlginç olmak...


İlginç olmak, etkilemek istediğiniz kadını elde edebilmeniz için konuşacak ilginç konularınızın olması ve diğer erkeklerden farklı bir tarzınızın olması demektir.
Kızla buluşup aynı masada oturmuşken, onunla yabancı kültürler, müzik türleri ve bunun gibi ilginç, güzel konular hakkında konuşabiliyor olmanız sizi diğer erkeklerden farklı kılar ve kadın sizinle daha fazla vakit geçirmek ister.

Bununla beraber ne konuşacağınızı bilmenin yanında kadını nasıl dinlemek gerektiğini de biliyor olmalısınız ve kadına konuşması kendini anlatması için fırsat tanımalısınız.

Sır 6: Beklenmeyen Şeyler Yapın

Beklenmeyen şeyler yaparak çevrenize bir heyecan ve belirsizlik enerjisi yayarsınız ve bu insanların içinde sizinle ilgilenme isteği uyandırır.
Tabi ki beklenmeyen şeyler yapacağım diye, bir anda ortalıkta bağırıp, saçma bir kelime söyleyip anlamsız hareketler yaparak komik bir duruma düşmemelisiniz.

Yapmanız gereken tek şey kadının sizden yapmanızı bekleyeceği hareketleri yapmamak yani gizemli ve farklı olduğunuzu kadına göstermek. Mesela bir kızın dış görünüşüne iltifat etmek yerine  zekasına iltifat edin. Çünkü çevresindeki erkeklerin neredeyse tamamı zaten kızın dış görünüşüne iltifat ediyor.

Kızlar dış görünüşlerine iltifat almaktan bıkmış durumdalar ve sizin kıza farklı bir iltifatta bulunmanız sizi daha ilgi çekici yapar.
Örneğin kızı sıradan bir akşam yemeğine götürmek yerine onunla daha yaratıcı ve  farklı bir yerde buluşmak da beklenmeyen bir davranıştır.

Kızın sizden beklemediği şeyleri yaparak kızın size olan heyecanını her zaman ayakta tutarsınız.

Sır 7: Bir Sıcak Bir Soğuk Davranın

Etkilenme dediğimiz olay tamamen duygularla alakalıdır. Duygular işin içine girmeden bir kadının sizden etkilenmesi imkansızdır.

Fakat sürekli kadına aynı duyguyu yaşatmak da duygu eksikliği kadar kötüdür. Kadına sürekli kötü hissettirmek veya sürekli iyi hissettirmek de oldukça tehlikelidir çünkü böyle yaptığınızda birlikte olduğunuz kadın bir süre sonra sizden sıkılmaya başlar.

Buna alternatif olarak, iyi ve kötü duygular arasında gidip geldiğinizde yani bu iyi ve kötü duygular arasında okyanusta sürekli yön değiştiren bir gemi gibi düzensiz bir rota yarattığınızda partnerinizin size olan ilgisi hep canlı kalır ve sizden asla sıkılmaz. 

Kadınlar iyi ve kötü duygular arasında gidip gelme olayını her zaman yapar. Beraberken size çok güzel duygular hissettirdikten hemen sonra bir anda sanki siz yanında değilmişsiniz gibi davranabilir ve sizi yok sayabilir bu da sizin kötü duygular hissetmenize neden olur.

İşte iyi ve kötü duygular arasında bu şekilde gidip gelmek kızın size olan heyecanını körükler.

Sır 8: Ulaşılması Zor Olun

Hiç kimse kolayca elde ettiği birine saygı duymaz ve onu elde ettiği için memnun kalmaz. Kadınlar şunu iyi bilir ki:

Kolay gelen bir erkek istediğini elde ettikten sonra kolayca gider. Ulaşılması zor bir erkek olduğunuz zaman kadınları size yatırım yapmak zorunda bırakırsınız. 

Kadının sizi elde etmek için çaba göstermesini ve size yatırım yapmasını sağladığınızda kadın sizi gerçekten elde etmek istediğine ikna olur.

Sır 9: Macera Dolu Olun

Macera dolu biri olmak, beklenmeyen şeyler yapmaktan daha farklı bir olaydır. Macera, sınırları zorlamakla ve kendi rahatlık alanınızın dışında olan şeyler yapmakla alakalıdır.

Maceracı bir karaktere sahip olan kadınlar, erkekleri her zaman baştan çıkarır, erkeğin kadına olan ilgisini hep canlı tutar ve ona güzel duygular yaşatır.

Kısacası maceracı bir karakter iki taraf için de ilgi çekicidir. Macera dolu bir erkek kadınları peşinden sürükler, kızın içindeki heyecan duygusunu hep zirvede tutar ve kadına kendini bir kraliçe gibi hissettirir. Dünya sanki o kadının etrafında dönüyormuş gibi hissettirir.

Sır 10: Seksi Tarafınızı Açığa Çıkarın

Kadınlar seksüel olmanın ve seksüelliği kullanmanın, etkilemede çok güçlü bir silah olduğunu bilir fakat erkeklerin nasıl seksüel olunacağı konusunda pek bir fikri yoktur.

Erkekler seksüelliği kadınlarla özdeşleştirir ama aslında erkekler de seksi olabilir ve tıpkı kadınların erkekleri kendilerine bağladığı gibi kadını kolayca seksüel olarak bağlayabilir. 

Burada dikkat etmemiz gereken bir farklılık var:

Erkekler kendi seksiliklerini, en iyi karakter özelliklerini kadına yansıtarak göstermelidir.

Bir erkek olarak seksi olmak, güçlü olmak, güçlü bir beyne sahip olmak, agresif olmak ve güçlü bir erkeksi enerji yaymak demektir yani kadınlar bir erkeğin seksüel olarak yeterli olup olmadığını bu şekilde anlar.

Seksiliğinizi kullanmayı öğrendikçe kadınların size karşı olan tepkilerinin nasıl değiştiğine gerçekten çok şaşıracaksınız.


Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.





Benzer Konular:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder