16 Mart 2014 Pazar

Kadınları Etkilemek

Kadınları Etkilemek İçin Ne Yapmalıyım?

kadınları etkilemek için ne yapmalıyım

Kadınları etkilemek için uygulaman gereken 2 kural var:

1) Dikkat Çek!

Herhangi bir ortamda kadınları etkilemek istiyorsan ilk olarak dikkat çekmeyi öğrenmelisin. Bir ortama girdiğinde insanların kafaları sana doğru dönüyorsa oradaki kadınları etkileme ihtimalin oldukça fazla demektir. Çünkü kadınlar dikkat çeken erkekleri sever.

Kadınları etkilemek için dikkat etmen gereken bir nokta var: "Bir alfa erkeği gibi dikkat çekmelisin. Şaklaban gibi değil."

Burada anlatmak istediğimiz saçma sapan hareketlerle dikkat çekmek değil. Aslında herhangi bir zorlamayla dikkat çekmeni de istemiyorum. Dikkat çeken bir erkek olmanı istiyorum.

Dikkat çeken bir erkek olmak için ne yapmalısın?

Önce giyim tarzını değiştirmelisin. Biraz daha şık, üzerine oturan kıyafetler almalısın. Bunun parayla bir alakası yok. Çok ucuz fiyatlara da oldukça şık kıyafetler mevcut. Şık bir gömlek, şık bir pantolon ve şık bir saatle hızlı bir şekilde fark yaratabilirsin.

Beden dilini geliştir. Buna yürüyüşün de dahil. Filmlerde oynayan karizmatik oyunculara bak. Kadınların çekici bulduğu oyunculara...

Ne kadar karizmatik bakarlar? Ne kadar karizmatik yürürler? Daha önce hiç fark ettin mi?

Onları taklit etmeye çalış. Bundan sonra daha karizmatik bakmaya, daha karizmatik yürümeye çalış. Karizmatik bakabilmeyi, yürüyebilmeyi hatta gülebilmeyi öğrendiğinde kadınlar sana bambaşka tepkiler vermeye başlayacak ve kadınları etkilemek çok daha kolay olacak.

2) Kızın Dikkatini Yönlendir!

"Kadınları etkilemek" demek dikkat çekmek ve o dikkati yönlendirmek demektir. Nasıl yani?

Ortama girdiğinde dikkati çektin. Şimdiyse hoşlandığın kıza doğru bir hamle yaparak o dikkati yönlendirmelisin. Kızla tanıştığın anda tüm dikkati sana doğru yönlenecek.

 Diyelim ki üniversite koridorunda beğendiğin kız sana bakıyor. O anda ona doğru yürüyüp:

"Merhaba" diye giriş yapmalısın. Sonra dolaylı bir şekilde sohbeti ilerletebilirsin.

"Buralarda belge çıktıları alabileceğim fotokopici gibi bir yer var mı?"

"Aslında daha önceden kendi printerımı kullanıyordum ama bir süredir bozuk. Elektronik eşyalara güven olmuyor."

"Hangi bölümde okuyorsun?"

-Kimya

"Kimya bölümünde okumak pratik zeka gerektirir. Hızlı karar verebilme yetisi gerektirir. Düşünsene deneyler sırasında yapacağın en ufak bir hata seni yaralayabilir."

"Ben sende bu yeteneklerin olduğuna eminim."

-Bunu nereden anladın?"

"Çünkü yüz okuma haritasına göre, oval bir yüz, hafif sivri bir burun ve biraz tombul bir yüz pratik zekanın göstergesidir."

Bu şekilde kızın dikkatini yönlendirdiğin zaman kızla sohbeti ilerletmek çok kolaydır. Dikkat ettiysen sohbette bir farklılık var. Kızla ilgi çekici farklı bir konudan konuşarak kaliteni belli ediyorsun.

Kadınları etkilemek için çok değil, birazcık farklı ol! Kızla sohbeti nasıl yönlendireceğini ve onu nasıl etkileyeceğini anladın değil mi? Devamı için diğer makalelerimi okuyabilirsin.

Hayatında büyük bir devrim yaratmaya var mısın?

Hiç olmadığı kadar kadın bolluğu yaşamak ister misin? Eğer gerçekten istiyorsan işte sana o fırsatı sunuyorum. Bir uzman eşliğinde kadınları nasıl etkilenir tüm detaylarıyla öğreneceksin. Yolda, kafede, barda fark etmeden beğendiğin her kadınla tanışabilme becerisine sahip olmak senin elinde.

VIP Kadınları Etkileme Eğitimi

Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.






Benzer Konular:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder