11 Aralık 2013 Çarşamba

Kadınları Etkileme


Kadınları Etkileme


kadınları etkilmenin yollarıKadınları Etkileme isteği her erkeğin içinde vardır ve kadınları etkileme olayı utangaç erkekler için çoğu zaman kabusa dönüşmektedir. 

Kadınlar hakkında yeterince bilgin ve tecrüben yoksa kadınları etkileme konusunda büyük sıkıntılar yaşayacağın kesindir ve kadınları etkilemek isterken bir anda kendini aşağılık ve komik bir duruma düşmüş şekilde bulabilirsin.

Peki kadınları etkileme sürecinde komik durumlara düşmekten nasıl kurtulabiliriz?

Bunun için daha kadınları etkileme konusunda tecrübeli ve başarılı erkeklerin denediği kız tavlama sürecinde etkili olduğu kanıtlanmış yöntemleri öğrenebilir ve komik durumlara düşmekten kurtulabilirsin. Bunun için bu yazıyı sonuna kadar okumanı öneriyorum.

Şimdi daha önceden başınıza gelmiş veya gelebilecek durumları hayal edelim;
Erkek bir kız görür ondan hoşlanır fakat onunla tanışmak için cesaret gösteremez.
Erkek kıza sürekli ilgi gösterir, kızı el üstünde tutar fakat kız onu umursamaz ve "Ben seni arkadaş olarak görüyorum" diyerek erkeği tersler.

Erkek sosyal ortamı içerisindeki bir kıza aşık olur, onunla konuşmaya başlar fakat kadınları etkileme sürecini tam olarak bilmediği için kızla ilişki kurma ihtimalini sıfırlar.

Bu durumların birini mutlaka yaşadın veya kadınları etkileme konusunda başarısız olmaktan yakındın öyle değil mi?

Üzülmene hiç gerek yok çünkü her erkek kadınları etkileme sürecinde başarısızlıklar yaşıyor fakat çekicilik konusunda bilgilenip uygulamalar yaparak başarısız olmaya artık bir son verebilirsin.

Kadınları Etkilemek İçin Ne yapmalıyız?

İlk olarak tüm kadınların ortak bir özelliğinden bahsetmek istiyorum. Kadınlar erkeklerin hiç umursamadığı küçük ayrıntılara oldukça dikkat eder. Yani kadınları etkilemek için kadınlar için önemli olan bu ayrıntıları fark etmeli ve ayrıntılara dikkat ederek kadının ruhuna hitap etmelisin.

Şöyle bir gerçek var ki dış görünüş kadınlar için oldukça önemlidir yani karizmatik bir tarzda giyiniyorsan, güzel aksesuarlar takıyorsan, bakımlı ellerin varsa ve iyi bir saç stiline sahipsen kızı etkileme sürecine 1-0 önde başlarsın.

Tabi ki yakışıklı bir erkek olmak ve uzun bir boya sahip olmak da önemli bir avantajdır ama şu anda burada kadınları etkilemenin yollarını öğrenmek için çabalıyorsan çok yakışıklı bir erkek olmadığın kesin.

Yakışıklı değilim diye üzülmene hiç gerek yok çünkü sana vereceğim kadınları etkileme sırlarını öğrenip üzerine uygulamalar yapıp kendini geliştirerek sen de kadınları etkileyen bir erkek olabilirsin.

Yakışıklı olmadan kadınları etkileyebilir miyim diye kafanda bir şüphe varsa dışarıda güzel kızların yanında gördüğün göbekli ve tipsiz erkekleri hatırlayıp yanlış düşündüğünün farkına varabilirsin. Çünkü ben yolda yürürken bu güzel kız- çirkin erkek çiftlerini sürekli görüyorum.

Kadınların dikkat ettiği ayrıntılara gelirsek;

Erkeklerin saç stili, giyim yapısı, elleri dışında ses tonu, bakışları, kokusu ve sempatikliği de kadınlar için oldukça fazla önem taşır.

Yapılan Uygulamalar Sonucunda Kadınları Etkilemek Artık Bir Bilim Haline Geldi ve Bu Bilime Güvenebilirsin.

Kadınları Etkileme Yolları:


Pazarlama stratejileri ürünlerin çekiciliğini arttırmak ve o ürünleri satmak için bulunmuştur ve eğer sen de kendini bir ürün olarak düşünürsen, kadınlara kendini pazarlamak için çaba göstermeli, kadının içinde sana sahip olma arzusu uyandırmalısın.


Kadınları etkilemek için gereken üç temel etken var.


1) Çekici Bir Beden Dili ve Şık Bir Giyim Tarzı

2) Çekici Bir Ses Tonu

3) Hoş ve Kaliteli Bir Sohbet

Kadınlarla iletişim bu üç faktörle doğrudan bağlantılıdır hatta en önemli faktörler bunlardır diyebiliriz. Erkeklerin neredeyse tamamı çekicilik konusunda yanlış bilgilere sahip ve bu yüzden de kadınları etkileme sürecinde sorunlar yaşanıyor.

Çekici Bir Beden Dili ve Şık Bir Giyim Tarzı oldukça Önemlidir. Çünkü; kadın görselliğe dikkat eder ve neredeyse kadınların tamamı dışarıdan çekici ve karizmatik görünen erkeklerle sevgili olmak ister tabi ki dış görünüş konusunda yukarıda bahsettiğimiz ince ayrıntılar da oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Çünkü kıyafetler ve dış görünüş aynı zamanda kadına, o erkeğin karakteri hakkında da önemli bilgiler verir.

Çekici Bir Ses Tonu Önemlidir. Çünkü; kadınlar duygularıyla hareket eder ve duygular kadına ses tonuyla, cümle vurgularıyla hissettirilir. Kadının işitsel duyusuna hitap etmelisin ki kadının kalbinde ve beyninde hoş duygular uyandırabilesin, kadının içini titretebilesin. Kadınlar sesiyle, vurgularıyla içini titretebilecek, ona duygu seli yaşatabilecek bir erkek arar.

Hoş ve Kaliteli Bir Sohbet Önemlidir. Çünkü kadınlar ne söylediğini bilen, nerde nasıl davranılacağını, nasıl konuşulacağının farkında olan erkekleri çekici bulur. Kadına felsefeden, edebiyattan anladığını gösterirsen, esprili olursan, güzel hikayeler anlatırsan, kız üzgünken onun üzüntüsüne ortak olur, mutlu olduğunda mutluluğunu paylaşırsan kız senin diğer erkeklerden ne kadar farklı olduğuna ikna olur. Bunun nedeni kızların, erkeklerin empati kurma konusunda ne kadar yetersiz olduğunu bilmesidir. Eğer sen empati kurabilen bir erkek olursan anında farklı olursun.

Şimdi de senin kadınları etkileme için internetten veya çevrenden öğrendiğin yanlış bilgileri sıralayalım.
  • Kıza iltifat et.
  • Kıza prenses gibi davran.
  • İlk buluşmada kıza çiçek al ve hesabı sen öde.
  • Kızı hiç tersleme ve her söylediğini onayla.
  • Kıza dokunup kızı rahatsız etme.
  • Kıza cinsel içerikli espriler yapma.
  • Kızla öpüşme.
  • Kıza eve gitmeyi teklif etme.
vs vs vs.

Bunların hepsi kadınları etkileme ile ilgili çevrendeki insanlardan ve televizyondan, sosyal medyadan öğrendiğin yanlış bilgiler ve ben sana bilmediğin tüm doğruları zamanla öğreteceğim. Bunun için yapman gereken sitedeki tüm makaleleri yalayıp yutmak ve adın gibi ezberlemek. Sana kadınları etkileme konusunda hızlıca gelişebilmen için bazı tavsiyelerde bulunacağım onlara da uyarsan senin faydana olur.

Berkecan Duman'ın Kızla Tanışma Eğitim Setini okumanı ve kitapta öğreneceğin kadınları etkileme sırlarını sürekli olarak uygulamanı öneriyorum.

Kızlarla nasıl tanışılır, nasıl konuşulur, kıza nasıl çıkma teklifi edilir ve kızla nasıl düzenli bir ilişki başlatılır diye merak ediyorsan bu kitap seti sana çok fazla fayda sağlayacaktır. 

Bu kitaplar tanışma konusundaki sıkıntılarına çözüm olacak çok etkili bilgiler içeriyor. Temelinde kadınlarla tanışma korkunu aşmak için yapman gerekenler ve kızın seni reddetmesi korkuna son verecek yöntemler var.

Son olarak bu kadınları etkileme rehberlerinden birine sahip olduğunda bu büyük kız tavlama ustasından hayat boyu online danışmanlık kazanacaksın. 

Düşünsene artık kadınlarla yaşadığın her problemi sorup problemlerine çözüm bulabileceğin bir hocan olacak.


Ayrıca bir de ücretsiz kitapçık hediye ediyoruz. Bu kitapçığı da mutlaka oku.


Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.







Benzer Konular: