13 Mart 2014 Perşembe

Kadınları Etkileme Sözleri

Kadınları Etkileme Sözleri 

Kadınları Etkileme Sözleri Nelerdir
Kadınları Etkileme Sözleri
"Kadınlari etkileme sözleri" neden önemlidir? Biliyor musun? Kadınların kalbine giden kapıyi ancak güzel sözlerle açabilirsin. Her kadın erkeğinden etkileyici sözler duymak ister. 

İste bu can alıcı, gönül okşayıcı sözlere kadınlari etkileme sözleri diyoruz. Aslına bakacak olursan bir kadına ne söylediğinden çok nasıl söylediğin önemlidir. Kadınlar ilk olarak senin beden dilinden etkilenirler. Daha sonra konuşma tarzından. En son söylediğin sözler, kelimeler devreye girer.

Kadınları etkileme sürecinde kendinde değiştirmen gereken ilk şey beden dilindir. Daha sonra ses tonunu ve konuşma tarzını değiştirirsin en son olarak kadınları etkileme sözleri öğrenirsin. 

Bu makalemizin konusu kadınları etkileme sözleri...

Kadınları Etkileme Sözleri Nelerdir?

Hoşlandığın kadını etkilemek için kullandığın sözcüklerde birazcık değişiklik yapmak faydana olacaktır. Sana sağlayacağı en büyük fayda diğer erkeklerden farklı olduğunu kıza göstermek olacaktır. Unutmamalısın ki farklı erkek çekici erkektir. 

Kadınları etkileme sözlerinden en önemlisi iltifatlardır.

İltifat Kadınları Etkilemek İçin Neden Önemlidir?

İltifatlar kadınları etkilemek için çok önemlidir. Neden diyecek olursan... Kadınlar kendileri hakkında güzel sözler duymak ister. Erkekler tarafından ilgi görmek ister. Ama burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Kadınlar çekici, karizmatik bulduğu erkekten iltifat duymak ister.

Yani senin iltifat etmeyi öğrenmekten önce karizmatik olmayı öğrenmen lazım. Eğer çekici bir erkeksen ağzından çıkan iltifatlar kadının kalbini ısıtacaktır. Ona tarif edilemez duygular yaşatacaktır. Aksi taktirde iltifatların hiçbir işe yaramayacaktır.

Kıza nasıl iltifat edilir?

Kız güzelse onun güzelliğine iltifat etmenin bir anlamı yoktur. Çünkü zaten bunun farkındadır. Hatta sadece kız değil çevresindeki bir sürü erkek daha... Daha önce kim bilir kaç kere güzelliğiyle ilgili iltifatlar almıştır. Ona daha önce almadığı iltifatlarla yaklaşmalısın.

Erkeklerin neredeyse hiçbiri kızların zekalarına iltifat etmez. Halbuki kadınlar zekalarına edilecek bir iltifata hasrettir. Daha önce kimse ona:

"Çok zeki bir kızsın. Senin bu yönünü çok seviyorum." dememişir. Bunu sen diyeceksin.

"Zeki bir kız olduğun için seninle zaman geçirmeyi seviyorum." da diyebilirsin.

Bu tarz bir iltifatı daha önce duymuş olma olasılığı çok düşüktür. Çünkü erkeklerin tamamına yakını kızların sürekli dış görünüşüne iltifat eder. Halbuki güzel kızlar iç güzellikleri ile ilgili iltifat duymak ister.

Bu noktayı asla atlamamalısın!

Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.






Benzer Konular:

Kızla Konuşulacak Konular
Karizma Sahibi Olmanın Yolları
Kadınları Etkileme
Kızla İlk Buluşmada Neler Konuşulur?
Kızla Sohbet Konuları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder