21 Ağustos 2014 Perşembe

Kadınları Etkilemenin Yolları

Kadınları Etkilemenin Yolları

kadınları etkilemenin yolları nelerdir

“Kadınları etkilemenin yolları” denildiğinde aklında kadınların kalbine giden bir sürü yol geliyor olabilir. Bu doğru. Kadınların kalbine açılan farklı farklı yollar vardır. Hangi yoldan gideceğin tamamen sana bağlıdır. Ama bu yollarda kaybolmayıp hedefe ulaşabilmek için mutlaka sahip olman gereken bir özellik vardır:

Karizma...

Karizmatik bir erkek olmadığın sürece kadının kalbini asla fethedemezsin. İçindeki çekiciliği, hükmediciliği, gücü kadına hissettirmelisin. Bunu başardığın zaman kadınları etkilemenin yolları içinde hangi yolu tercih edersen et, başarılı bir şekilde hoşlandığın kızı kendine aşık edersin.

Bu önemli bilgiyi verdiğimize göre kadınları etkilemenin yolları konusunu daha detaylı şekilde irdeleyebiliriz.

Kadınları Etkilemenin Yolları Nelerdir?


1) Romantik Erkek Olmak:

Romantik erkek olmak kadınların dikkatini üzerimizde çekecektir. Her kadın romantizmden hoşlanır. Hiç beklemediği anlarda küçük sürprizler yaparak, bazen onu şaşırtacak şeyler yaparak kadının aklının en derin köşesine yerleşebilirsin.

Mesela eline ufak bir gül yaprağı gizleyip:

“Dur bakayım, kulağının arkasında bir şey var. O ne ya öyle! Dur sakın kıpırdama! “
Diyerek kulağından gül yaprağı çıkarıp, kıza hediye edebilirsin. :) Bu başta korkutup sonra onu çok mutlu edecektir. Kadına farklı duygular yaşat. Hem korkut. Hem romantizmi hissettir. Bazen duygusal anlar yaşat. Bazen hüzünlendir. Bazen şaşırt.

Bu şekilde kadında bir sürü duygu uyandırarak her saniye seni düşünmesini sağlayabilirsin.


2) İdealist Erkek Olmak:

Kadınlar hedefleri olan, bu hedefleri başarmak için gecesini gündüzüne katan erkeklere bayılır. Hayallerinin peşinde koştuğunda ve bu hayallerine kadını da ortak ettiğinde siz artık aynı dünyanın insanlarısınızdır.
Siz bir elmanın iki yarısısınızdır. Kadınla aynı hayallerin yolcususunuzdur. 

Kadınla nasıl ortak hayal kurulur?

Mesela senin dünyayı gezmek gibi bir hayalin var. Bu hayalini gerçekleştirmek için para kazanmaya çalışıyorsun. Bu hayaline kadını da ortak et ve onun da bu hayal için çaba göstermesini sağla:

“Ben neden bu kadar çalışıyorum biliyor musun? Çünkü dünyayı gezmek gibi bir hedefim var. Ve bunu emekli olmadan önce, gençken başarmak istiyorum. Bu idealimi gerçekleştirmek için para kazanıyorum. Para hırsım olduğu için değil. Paraya zerre değer vermem. Ama bu hayalim için malesef önemli.

Düşünsene seninle Maldivler’de şezlonglara uzanmışız ve Malibu’larımızı yudumluyoruz. Okyanusun hırçın dalgalarından sıçrayan sular bedenimizi okşuyor. Seninle bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Benimle yolculuğa çıkar mısın? :) "

Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.






Benzer Konular: