16 Kasım 2013 Cumartesi

Kızla İlk Buluşma

Bugün size bir çok erkeğin sıkıntı çektiği başka bir konu hakkında bilgi vereceğim. Kızla yolda, okulda, herhangi bir kurs veya sosyal ortamda tanıştınız. Ve şu anda bir sonraki aşama yani ilk buluşma aşaması üzerinde kafanızı sorular meşgul ediyor.

Evet arkadaşlar kızla sohbetinizi ilerletmek, daha özel konulardan konuşabilmek, kızla zamanı paylaşmak ve ona fiziksel olarak hamle (öpüşmek gibi) yapabilmek için yapmanız gereken, onunla buluşma ayarlamak.

Çünkü bir kadınla beraber yalnız kaldığınızda, sadece ikiniz bir yerlerde buluştuğunuzda iletişimi önemli bir derecede ileri seviyeye taşımış oluyorsunuz. Bir kadın bir erkekle yalnız başına buluşuyorsa ona bir şans vermeyi düşünüyor ve bunun için de onu denemek istiyor demektir. 

Biz şu anda kızla buluştuğunuzdan itibaren ki senaryoları ve yapmanız gerekenleri inceleyeceğiz.

Evet kızla buluşmaya geldiniz ve baktınız kız masada oturuyor veya siz erken geldiniz kızın geldiğini gördünüz. 

Burada ilk yapmanız gereken erkenden fiziksel temas konusundaki rahatlığınızı kıza hissettirmek...  Fakat bunu yumuşak bir şekilde yapmalısınız. Bunun için de güzel, zararsız ve sırıtmayacak bir yol var: KADINA İLK DAKİKADAN SARILMAK...

Hiç bir kadın sarılmak istediğinizde Dur! ne yapıyorsun? demez. Aksine kadınlar sarılmayı çok sever çünkü sarılmak insan vücudunda oksitosin hormonunu arttırır. Bu da kadının rahatlamaya başlayacağı, sakinleşeceği anlamına geliyor çünkü oksitosin rahatlamayı sağlar.

İnsanlara dokunurken rahat olma çalışmaları yapmanızı tavsiye ediyorum kadın erkek ayırt etmeden. Böylece zamanla insanlara dolayısıyla da kadınlara dokunurken daha rahat bir tavır sergilemeye başlayacaksınız.

Kadının karşısına mı yoksa yanına mı oturmalıyım diye düşünüyorsanız ilk önce kadının karşısına oturmanızı tavsiye ediyorum çünkü bu kadına kendini daha rahat hissettirir.

 Sohbet etmeye başladığınızda, kendinizi onu yıllardır tanıdığınıza öyle bir inandırın ki kadın da o samimiyeti hissetsin. Bir kadını bir şeye inandırabilmeniz için o şeye öncelikle kendiniz inanmalısınız. 


Düşünsenize diğer türlü olduğunu... Vücudunuz yalan söyleme, yalancı gibi davranma sinyalleri verecek ve kadın da bunu hissedecek. Bu da aradaki etkileşimin zayıflamasına neden olur. O yüzden öncelikle kadına karşı samimi olmalısınız yani o samimiyet hissini vermelisiniz ve ona yıllardır tanıdığı biriymişsiniz gibi hissettirmelisiniz.

Bir kadını etkilemek için bilimsel içerikli konulardan, felsefeden, sanattan konuşmaya ihtiyacınız yok. Günlük olaylardan bahsetmeniz, günlük olaylar üzerinden espri yapmanız, ortamı ısıtmanız yeterli. Fakat dikkat etmeniz gereken ince bir nokta var: Bunu kendinizi kasmadan yapmalısınız.

Sohbet ısındıkça karşınıza yeni bir aşama çıkar, artık kadınla yan yana olmalısınız ve onda cinsel gerilim oluşturmalısınız.

Şimdi kadına telefonunuzdaki bir kaç güzel fotoğraftan bahsedin ve dur sana gösteriyim diyip kalkıp yanına oturun. (Bakın olaylar ne kadar da doğal bir şekilde ilerliyor)

Otururken kadına oldukça yakın bir şekilde oturun ve konuşurken aranızdaki cinsel gerilim hissini hissettiğinizden emin olun çünkü siz hissederseniz emin olun kız da hissedecektir. 

İlk buluşma için erken değil mi diye düşünmeyin hiç bir zaman için, eğer durum bu adımı atmanızı gerektiriyorsa o an bu adımı atmanız her zaman sizin lehinizedir. Bahaneleri bırakmalı, sınırlarınızdan kurtulmalı, zincirlerinizi kırmalı ve daha önce hiç yapmadığınız şeyleri denemelisiniz. İnanın bana hayat böyle daha keyifli...

Siz bu gerilme hissini hissederken, kızın da cinsel anlamda gerildiğini hissediyorsanız hamlenizi yapmamanız için hiç bir sebep yok fakat burada çevre faktörü önemli. Eğer etraf çok kalabalıksa siz bu durumda rahat olsanız bile kız rahat olamadığı için öpüşmek istemeyebilir. Eğer ortam da müsaitse ve o gerilim hissi de varsa artık hamle yapma zamanı.

Kadınlar cesur erkekleri sever fakat bu cesaret kontrollü olmalıdır, karşıdaki kadının tepkilerini hiçe saymayın, vücut sinyallerini izleyin ve ona göre gerektiği yerde vitesi ileri takmaktan korkmayın.

Sonucunu düşünmeyin siz sadece yapmanız gerekeni yapın. 

Size bir kitap tavsiye edeceğim çünkü ben bu kitaptan öğrendiklerim ve sonrasında yaptığım
uygulamalar neticesinde gördüm ki kadınların sevgili olmak isteyeceği erkekte aradığı bazı kriterler var. Şuna emin olabilirsiniz ki bu kriterler tahmin ettiğiniz ve bildiklerinizden çok daha farklı.

Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.






Benzer Konular:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder