1 Aralık 2013 Pazar

Karizma Erkek Olmanın Yolları

karizma erkek olmak

Herkes karizma sahibi biri olmak ister, herkes ister de acaba kaç kişi buna sahip olur. Karizma öyle kolay kazanılacak bir şey midir? Yoksa doğuştan mı sahip olunur?

Karizma diye tabir ettiğimiz şey aslında bir enerjidir. Kişinin büyük ölçüde tavırlarından, hareketlerinden oluşur. Dış görünüşün de işin içine dahil olmasıyla karizma kavramı tamamlanır.

Bazen bir bakıştır karizma, bazen bir dokunuştur, bazen muzipçe bir gülümsemedir bazen umursamaz bir tavır bazense güzel içten gelen bir sözdür.

Fakat konuyu daha sade ve açık bir şekilde anlatmak istiyorum.

Karizma dediğimiz kavramın yolu büyük ölçüde kendine güvenden, kişisel tecrübelerden, kendini geliştirmekten, iyi, havalı bir beden dilinden ve etkili bir ses tonundan geçer.

Karizma bir insana doğuştan da gelebilir, sonradan da öğrenilebilir. Eğer ben neden çekici biri değilim diye üzülüyorsanız boşuna üzülmeyin çünkü bu sonradan da öğrenilebilecek ve kazanılabilecek bir şeydir.

Karizma sahibi bir erkek olmak, kadınları mıknatıs gibi çekmek, sürekli kadınlar tarafından bir yerlere davet edilmek istiyorsanız, okumaya, uygulamaya ve kendinizi geliştirip değiştirmeye başlamalısınız.

Uzun zamandır kendinizi değiştirmeyi, çekici bir erkek olmayı düşünüyor ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, çekicilik konusunda kimsenin bilmediği sırları öğrenmek istiyorsanız bu kitabı okuyarak işe başlayabilirsiniz. 

Çekici bir erkek olmak istiyorsanız bunu doğal yollarla yapmalısınız yani çekici erkeklerin, beden dilini, seslerini, tavırlarını tabi ki bir süre için taklit edeceksiniz çünkü bu size çok yardımcı olacak. Fakat kadınlar konusunda başarılı erkekleri taklit ederken aynı zamanda da inançlar üzerinde çalışmalısınız. 

Çünkü siz bu zamanla çekici bir erkek olmaya başladığınıza inandıkça kadınlarla konuşurken vücudunuz çekici erkek sinyalleri vermeye başlayacak ve güvenin bana kadınlar bu sinyalleri algılamakta oldukça usta. 

Bir kadın yalan söyleyip söylemediğinizi ve dürüst olup olmadığınızı çok rahat bir şekilde algılayabilir, kadınların hisleri oldukça kuvvetlidir.

Ve siz çekici bir erkek olduğunuza ne kadar inanırsanız vücudunuz o kadar çekicilik hormonu yani feromon hormonu salgılamaya başlayacak ve kadınlar ne olduğunu bile anlayamadan sizden etkilenmeye başlayacak.

Etkileme dediğimiz şey kelimelerden, söyleyeceğiniz sözlerden çok daha fazlasıdır. Hormonlarla, enerjiyle daha çok inançlarla alakalı bir durumdur. 

Bu demek değil ki ne söyleyeceğimiz şeylerin bir anlamı yok, tabi ki var. Eğer siz bir kadınla saçma sapan itici bir şekilde konuşuyorsanız istediğiniz kadar çekici olduğunuza inanın sadece kendi inandığınızla kalırsınız.

O yüzden kendimizi geliştirirken her açıdan geliştirmek zorundayız. Bu uzun ve zaman isteyen, emek isteyen zorlu bir süreçtir. Bu süreci gerçekleştirebilecek cesaretiniz var mı? Kendinize öncelikle bu soruyu sorun. 

Eğer cevabınız HAYIR'sa zaten burada olmanızın bir anlamı yok. 

Fakat cevabınız EVET ise bu yolda karşınıza çıkacak zorluklara şimdiden hazır olun.

Gerekenleri yapmaya ve bedeller ödemeye hazır olun, bir erkek gibi sürecin zorluğunu kabullenin ve gerekenleri yapın. 

Erkek hiç bir zaman sızlanmaz, olmuyor, yapamıyorum demez çünkü erkek demek güç demektir ne yapar eder bir yolunu bulur ve yapar. İşte kadınlar da tam olarak böyle bir erkek ister.

Erkekliğinizi hissetmelisiniz, dünyanın en önde gelen yöneticileri, dünyanın zirvesindeki insanlar hep erkektir neden? Çünkü stres yönetimi, hırs, azim konusunda erkekler kadınlardan daha başarılıdır ve daha güçlüdür.

Kadınların zayıf bir mizacı vardır, kırılgandırlar, en ufak bir söze günlerce ağlarlar.
Ne kadar güçlü yaratıldığınızın farkına kolayca varabilirsiniz ve kadınlara yaklaşmaktan korkmaya artık bir son verebilirsiniz.

Her gün hayallerinizi süsleyen o muhteşem kadınları elde etmenize engel olan tek kişi kendinizsiniz.


Çünkü ilk adımı atmak size zor geliyor. 

Ama hızlı bir şekilde yol almak istiyorsanız ilk adımı bugün atmalısınız.

Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.







Benzer Konular:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder